Jamtland vs Uppsala

Jamtland vs UppsalaJamtlandUppsala

🏀 2023-11-24 – Basketligan

 

Jamtland vs Uppsala Förhandstitt

Matchen Jamtland vs Uppsala som spelas i Basketligan kommer att starta klockan 19:04 GMT tid den 2023-11-24. Hemmalaget kommer med 8 segrar på de 9 senaste matcherna som spelats, medan Uppsala har ett 0.444 procentuellt facit i vinst på de 9 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Jamtland med 1 segrar på hemmaplan, medan Uppsala har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Jamtland en genomsnittlig poängskillnad på 10.8 poäng, medan Uppsala har en genomsnittlig poängskillnad på -0.8 poäng:

  • Jamtland: 83.7 poäng i snitt för, 72.9 poäng i snitt mot
  • Uppsala: 86.4 poäng i snitt för, 87.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Jamtland och Uppsala

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Jamtland och Uppsala:

Datum Resultat
2023-01-19 Uppsala 63 – 77 Jamtland
2022-12-02 Uppsala 83 – 89 Jamtland
2022-11-17 Jamtland 89 – 57 Uppsala
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Jamtland vs Uppsala matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Jamtland vs Uppsala Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Jamtland och Uppsala och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Jamtland vs Uppsala Prognoser

Vår prognos för matchen Jamtland vs Uppsala som spelas i Basketligan den 2023-11-24 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Jamtland vs Uppsala Prognoser

Vår prognos för matchen Jamtland vs Uppsala som spelas i Basketligan den 2023-11-24 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Jamtland vs Uppsala?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Jamtland vs Uppsala, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Jamtland vs Uppsala match?