Inter Turku vs Ilves

Inter Turku vs IlvesInter TurkuIlves

⚽ 2024-06-12 – Veikkausliiga

 

Inter Turku vs Ilves Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Inter Turku vs Ilves Prognoser

Vår förutsägelse för Inter Turku vs Ilves matchen som spelas i Veikkausliiga den 2024-06-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Inter Turku vs Ilves Prognoser

Vår förutsägelse för Inter Turku vs Ilves matchen som spelas i Veikkausliiga den 2024-06-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Inter Turku vs Ilves?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Inter Turku vs Ilves rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Inter Turku vs Ilves Förhandstitt

Matchen mellan Inter Turku och Ilves kommer att ske den 2024-06-12. Mötet i Veikkausliiga kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare V. Vasara och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Ilves har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Inter Turku – Ilves, har Inter Turku 1 segrar hemma, medan Ilves har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Inter Turku: n/a
  • för Ilves: n/a

Resultat Mellan Inter Turku och Ilves

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Inter Turku och Ilves:

Datum Resultat
2024-05-22 Ilves 3 – 0 Inter Turku
2023-06-27 Inter Turku 2 – 1 Ilves
2023-04-15 Ilves 2 – 1 Inter Turku
2022-09-11 Ilves 1 – 1 Inter Turku

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Inter Turku – Ilves.

Vilka är dina kommentarer och tips för Inter Turku vs Ilves?