Inter Turku vs EIF

Inter Turku vs EIFInter TurkuEIF

⚽ 2024-04-26 – Veikkausliiga

 

Inter Turku vs EIF Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Inter Turku vs EIF Prognoser

Vår förutsägelse för Inter Turku vs EIF matchen som spelas i Veikkausliiga den 2024-04-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Inter Turku vs EIF Prognoser

Vår förutsägelse för Inter Turku vs EIF matchen som spelas i Veikkausliiga den 2024-04-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Inter Turku vs EIF?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Inter Turku vs EIF rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Inter Turku vs EIF Förhandstitt

Matchen mellan Inter Turku och EIF kommer att ske den 2024-04-26. Mötet i Veikkausliiga kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare V. Vasara och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan EIF har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Inter Turku – EIF, har Inter Turku 2 segrar hemma, medan EIF har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Inter Turku: n/a
  • för EIF: N. Lundström(1 goals/match);

Resultat Mellan Inter Turku och EIF

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Inter Turku och EIF:

Datum Resultat
2018-04-03 EIF 0 – 5 Inter Turku
2018-01-19 Inter Turku 3 – 0 EIF
2017-01-27 Inter Turku 5 – 0 EIF
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Inter Turku – EIF.

Vilka är dina kommentarer och tips för Inter Turku vs EIF?