Indiana Pacers vs Portland Trail Blazers

Indiana Pacers vs Portland Trail BlazersIndiana PacersPortland Trail Blazers

🏀 2023-01-07 – NBA

 

Indiana Pacers vs Portland Trail Blazers Förhandstitt

Matchen Indiana Pacers vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2023-01-07. Hemmalaget kommer med 21 segrar på de 39 senaste matcherna som spelats, medan Portland Trail Blazers har ett 0.514 procentuellt facit i vinst på de 37 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Indiana Pacers med 1 segrar på hemmaplan, medan Portland Trail Blazers har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Indiana Pacers en genomsnittlig poängskillnad på -0.3 poäng, medan Portland Trail Blazers har en genomsnittlig poängskillnad på 0.8 poäng:

  • Indiana Pacers: 115.8 poäng i snitt för, 116.1 poäng i snitt mot
  • Portland Trail Blazers: 112.8 poäng i snitt för, 112 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Indiana Pacers och Portland Trail Blazers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Indiana Pacers och Portland Trail Blazers:

Datum Resultat
2022-12-05 Portland Trail Blazers 116 – 100 Indiana Pacers
2022-03-20 Indiana Pacers 129 – 98 Portland Trail Blazers
2021-11-06 Portland Trail Blazers 110 – 106 Indiana Pacers
2021-08-12 Portland Trail Blazers 64 – 97 Indiana Pacers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Indiana Pacers vs Portland Trail Blazers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Indiana Pacers vs Portland Trail Blazers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Indiana Pacers och Portland Trail Blazers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Indiana Pacers vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen Indiana Pacers vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2023-01-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Indiana Pacers vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen Indiana Pacers vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2023-01-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Indiana Pacers vs Portland Trail Blazers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Indiana Pacers vs Portland Trail Blazers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Indiana Pacers vs Portland Trail Blazers match?