Indiana Pacers vs New Orleans Pelicans

Indiana Pacers vs New Orleans PelicansIndiana PacersNew Orleans Pelicans

🏀 2024-02-29 – NBA

 

Indiana Pacers vs New Orleans Pelicans Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Indiana Pacers och New Orleans Pelicans och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Indiana Pacers vs New Orleans Pelicans Prognoser

Vår prognos för matchen Indiana Pacers vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA den 2024-02-29 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Indiana Pacers vs New Orleans Pelicans Prognoser

Vår prognos för matchen Indiana Pacers vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA den 2024-02-29 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Indiana Pacers vs New Orleans Pelicans?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Indiana Pacers vs New Orleans Pelicans, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Indiana Pacers vs New Orleans Pelicans Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Indiana Pacers vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2024-02-29. Hemmalaget kommer med 33 segrar på de 59 senaste matcherna som spelats, medan New Orleans Pelicans har ett 0.586 procentuellt facit i vinst på de 58 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Indiana Pacers med 2 segrar på hemmaplan, medan New Orleans Pelicans har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Indiana Pacers en genomsnittlig poängskillnad på 1.8 poäng, medan New Orleans Pelicans har en genomsnittlig poängskillnad på 4.1 poäng:

  • Indiana Pacers: 123.9 poäng i snitt för, 122.1 poäng i snitt mot
  • New Orleans Pelicans: 116.1 poäng i snitt för, 112 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Indiana Pacers och New Orleans Pelicans

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Indiana Pacers och New Orleans Pelicans:

Datum Resultat
2022-12-27 New Orleans Pelicans 113 – 93 Indiana Pacers
2022-11-08 Indiana Pacers 129 – 122 New Orleans Pelicans
2022-01-25 New Orleans Pelicans 117 – 113 Indiana Pacers
2021-11-21 Indiana Pacers 111 – 94 New Orleans Pelicans

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Indiana Pacers vs New Orleans Pelicans matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Indiana Pacers vs New Orleans Pelicans match?