Indiana Pacers vs Minnesota Timberwolves

Indiana Pacers vs Minnesota TimberwolvesIndiana PacersMinnesota Timberwolves

🏀 2024-03-08 – NBA

 

Indiana Pacers vs Minnesota Timberwolves Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Indiana Pacers och Minnesota Timberwolves och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Indiana Pacers vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Indiana Pacers vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2024-03-08 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Indiana Pacers vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Indiana Pacers vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2024-03-08 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Indiana Pacers vs Minnesota Timberwolves?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Indiana Pacers vs Minnesota Timberwolves, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Indiana Pacers vs Minnesota Timberwolves Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Indiana Pacers vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2024-03-08. Hemmalaget kommer med 35 segrar på de 63 senaste matcherna som spelats, medan Minnesota Timberwolves har ett 0.694 procentuellt facit i vinst på de 62 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Indiana Pacers med 0 segrar på hemmaplan, medan Minnesota Timberwolves har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Indiana Pacers en genomsnittlig poängskillnad på 1.5 poäng, medan Minnesota Timberwolves har en genomsnittlig poängskillnad på 6.8 poäng:

  • Indiana Pacers: 123.5 poäng i snitt för, 122 poäng i snitt mot
  • Minnesota Timberwolves: 113.3 poäng i snitt för, 106.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Indiana Pacers och Minnesota Timberwolves

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Indiana Pacers och Minnesota Timberwolves:

Datum Resultat
2023-12-17 Minnesota Timberwolves 127 – 109 Indiana Pacers
2022-12-08 Minnesota Timberwolves 121 – 115 Indiana Pacers
2022-11-24 Indiana Pacers 101 – 115 Minnesota Timberwolves
2022-02-13 Indiana Pacers 120 – 129 Minnesota Timberwolves

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Indiana Pacers vs Minnesota Timberwolves matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Indiana Pacers vs Minnesota Timberwolves match?