Indiana Pacers vs Los Angeles Clippers

Indiana Pacers vs Los Angeles ClippersIndiana PacersLos Angeles Clippers

🏀 2023-12-19 – NBA

 

Indiana Pacers vs Los Angeles Clippers Förhandstitt

Matchen Indiana Pacers vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2023-12-19. Hemmalaget kommer med 13 segrar på de 24 senaste matcherna som spelats, medan Los Angeles Clippers har ett 0.6 procentuellt facit i vinst på de 25 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Indiana Pacers med 2 segrar på hemmaplan, medan Los Angeles Clippers har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Indiana Pacers en genomsnittlig poängskillnad på 1.4 poäng, medan Los Angeles Clippers har en genomsnittlig poängskillnad på 5.6 poäng:

  • Indiana Pacers: 127.4 poäng i snitt för, 126 poäng i snitt mot
  • Los Angeles Clippers: 115.6 poäng i snitt för, 110 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Indiana Pacers och Los Angeles Clippers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Indiana Pacers och Los Angeles Clippers:

Datum Resultat
2022-12-31 Indiana Pacers 131 – 130 Los Angeles Clippers
2022-11-27 Los Angeles Clippers 114 – 100 Indiana Pacers
2022-02-01 Indiana Pacers 122 – 116 Los Angeles Clippers
2022-01-17 Los Angeles Clippers 139 – 133 Indiana Pacers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Indiana Pacers vs Los Angeles Clippers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Indiana Pacers vs Los Angeles Clippers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Indiana Pacers och Los Angeles Clippers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Indiana Pacers vs Los Angeles Clippers Prognoser

Vår prognos för matchen Indiana Pacers vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA den 2023-12-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Indiana Pacers vs Los Angeles Clippers Prognoser

Vår prognos för matchen Indiana Pacers vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA den 2023-12-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Indiana Pacers vs Los Angeles Clippers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Indiana Pacers vs Los Angeles Clippers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Indiana Pacers vs Los Angeles Clippers match?