IK Eos vs Sloga Uppsala

IK Eos vs Sloga UppsalaIK EosSloga Uppsala

🏀 2024-01-13 – Superettan

 

IK Eos vs Sloga Uppsala Förhandstitt

Matchen IK Eos vs Sloga Uppsala som spelas i Superettan kommer att starta klockan 16:30 GMT tid den 2024-01-13. Hemmalaget kommer med 7 segrar på de 15 senaste matcherna som spelats, medan Sloga Uppsala har ett 0.533 procentuellt facit i vinst på de 15 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi IK Eos med 1 segrar på hemmaplan, medan Sloga Uppsala har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har IK Eos en genomsnittlig poängskillnad på -1.0 poäng, medan Sloga Uppsala har en genomsnittlig poängskillnad på -3.4 poäng:

  • IK Eos: 79.7 poäng i snitt för, 80.7 poäng i snitt mot
  • Sloga Uppsala: 77.3 poäng i snitt för, 80.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan IK Eos och Sloga Uppsala

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan IK Eos och Sloga Uppsala:

Datum Resultat
2023-10-07 Sloga Uppsala 69 – 80 IK Eos
2023-02-04 IK Eos 88 – 85 Sloga Uppsala
2022-12-03 Sloga Uppsala 96 – 106 IK Eos
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för IK Eos vs Sloga Uppsala matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

IK Eos vs Sloga Uppsala Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan IK Eos och Sloga Uppsala och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

IK Eos vs Sloga Uppsala Prognoser

Vår prognos för matchen IK Eos vs Sloga Uppsala som spelas i Superettan den 2024-01-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

IK Eos vs Sloga Uppsala Prognoser

Vår prognos för matchen IK Eos vs Sloga Uppsala som spelas i Superettan den 2024-01-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på IK Eos vs Sloga Uppsala?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen IK Eos vs Sloga Uppsala, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för IK Eos vs Sloga Uppsala match?