IK Eos vs Malbas

IK Eos vs MalbasIK EosMalbas

🏀 2024-03-13 – Superettan

 

IK Eos vs Malbas Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan IK Eos och Malbas och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

IK Eos vs Malbas Prognoser

Vår prognos för matchen IK Eos vs Malbas som spelas i Superettan den 2024-03-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

IK Eos vs Malbas Prognoser

Vår prognos för matchen IK Eos vs Malbas som spelas i Superettan den 2024-03-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på IK Eos vs Malbas?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen IK Eos vs Malbas, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

IK Eos vs Malbas Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen IK Eos vs Malbas som spelas i Superettan kommer att starta klockan 18:00 GMT tid den 2024-03-13. Hemmalaget kommer med 10 segrar på de 24 senaste matcherna som spelats, medan Malbas har ett 0.423 procentuellt facit i vinst på de 26 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi IK Eos med 0 segrar på hemmaplan, medan Malbas har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har IK Eos en genomsnittlig poängskillnad på -1.6 poäng, medan Malbas har en genomsnittlig poängskillnad på -3.1 poäng:

  • IK Eos: 79.9 poäng i snitt för, 81.5 poäng i snitt mot
  • Malbas: 72.4 poäng i snitt för, 75.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan IK Eos och Malbas

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan IK Eos och Malbas:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för IK Eos vs Malbas matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för IK Eos vs Malbas match?