IFK Göteborg vs Norrköping

IFK Göteborg vs NorrköpingIFK GöteborgNorrköping

⚽ 2024-04-20 – Allsvenskan

 

IFK Göteborg vs Norrköping Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

IFK Göteborg vs Norrköping Prognoser

Vår förutsägelse för IFK Göteborg vs Norrköping matchen som spelas i Allsvenskan den 2024-04-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

IFK Göteborg vs Norrköping Prognoser

Vår förutsägelse för IFK Göteborg vs Norrköping matchen som spelas i Allsvenskan den 2024-04-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på IFK Göteborg vs Norrköping?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen IFK Göteborg vs Norrköping rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

IFK Göteborg vs Norrköping Förhandstitt

Matchen mellan IFK Göteborg och Norrköping kommer att ske den 2024-04-20. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare J. Askou och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Norrköping har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan IFK Göteborg – Norrköping, har IFK Göteborg 1 segrar hemma, medan Norrköping har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för IFK Göteborg: n/a
  • för Norrköping: n/a

Resultat Mellan IFK Göteborg och Norrköping

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan IFK Göteborg och Norrköping:

Datum Resultat
2023-08-07 Norrköping 3 – 0 IFK Göteborg
2023-05-01 IFK Göteborg 1 – 1 Norrköping
2023-03-05 IFK Göteborg 0 – 4 Norrköping
2022-08-01 IFK Göteborg 2 – 0 Norrköping

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan IFK Göteborg – Norrköping.

Vilka är dina kommentarer och tips för IFK Göteborg vs Norrköping?