Hvidovre vs Randers

Hvidovre vs RandersHvidovreRanders

⚽ 2024-02-18 – Superliga

 

Hvidovre vs Randers Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Hvidovre vs Randers Prognoser

Vår förutsägelse för Hvidovre vs Randers matchen som spelas i Superliga den 2024-02-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Hvidovre vs Randers Prognoser

Vår förutsägelse för Hvidovre vs Randers matchen som spelas i Superliga den 2024-02-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Hvidovre vs Randers?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Hvidovre vs Randers rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Hvidovre vs Randers Förhandstitt

Matchen mellan Hvidovre och Randers kommer att ske den 2024-02-18. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare P. Frandsen och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Randers har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Hvidovre – Randers, har Hvidovre 0 segrar hemma, medan Randers har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Hvidovre: n/a
  • för Randers: n/a

Resultat Mellan Hvidovre och Randers

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Hvidovre och Randers:

Datum Resultat
2023-07-30 Randers 2 – 2 Hvidovre
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Hvidovre – Randers.

Vilka är dina kommentarer och tips för Hvidovre vs Randers?