Hvidovre vs Nordsjælland

Hvidovre vs NordsjællandHvidovreNordsjælland

⚽ 2024-03-08 – Superliga

 

Hvidovre vs Nordsjælland Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Hvidovre vs Nordsjælland Prognoser

Vår förutsägelse för Hvidovre vs Nordsjælland matchen som spelas i Superliga den 2024-03-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Hvidovre vs Nordsjælland Prognoser

Vår förutsägelse för Hvidovre vs Nordsjælland matchen som spelas i Superliga den 2024-03-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Hvidovre vs Nordsjælland?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Hvidovre vs Nordsjælland rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Hvidovre vs Nordsjælland Förhandstitt

Matchen mellan Hvidovre och Nordsjælland kommer att ske den 2024-03-08. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 18:00 GMT. Laget leds av tränare P. Frandsen och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Nordsjælland har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Hvidovre – Nordsjælland, har Hvidovre 1 segrar hemma, medan Nordsjælland har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Hvidovre: n/a
  • för Nordsjælland: E. Nuamah(1.25 goals/match);

Resultat Mellan Hvidovre och Nordsjælland

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Hvidovre och Nordsjælland:

Datum Resultat
2023-09-25 Nordsjælland 0 – 0 Hvidovre
2020-11-12 Hvidovre 2 – 0 Nordsjælland
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Hvidovre – Nordsjælland.

Vilka är dina kommentarer och tips för Hvidovre vs Nordsjælland?