Huddinge vs Helsingborg

Huddinge vs HelsingborgHuddingeHelsingborg

🏀 2024-03-24 – Superettan

 

Huddinge vs Helsingborg Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Huddinge och Helsingborg och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Huddinge vs Helsingborg Prognoser

Vår prognos för matchen Huddinge vs Helsingborg som spelas i Superettan den 2024-03-24 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Huddinge vs Helsingborg Prognoser

Vår prognos för matchen Huddinge vs Helsingborg som spelas i Superettan den 2024-03-24 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Huddinge vs Helsingborg?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Huddinge vs Helsingborg, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Huddinge vs Helsingborg Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Huddinge vs Helsingborg som spelas i Superettan kommer att starta klockan 12:00 GMT tid den 2024-03-24. Hemmalaget kommer med 16 segrar på de 27 senaste matcherna som spelats, medan Helsingborg har ett 0.577 procentuellt facit i vinst på de 26 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Huddinge med 0 segrar på hemmaplan, medan Helsingborg har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Huddinge en genomsnittlig poängskillnad på 2.9 poäng, medan Helsingborg har en genomsnittlig poängskillnad på 5.6 poäng:

  • Huddinge: 81.4 poäng i snitt för, 78.5 poäng i snitt mot
  • Helsingborg: 86.9 poäng i snitt för, 81.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Huddinge och Helsingborg

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Huddinge och Helsingborg:

Datum Resultat
2024-02-03 Helsingborg 87 – 106 Huddinge
2022-12-17 Helsingborg 94 – 82 Huddinge
2022-11-12 Huddinge 77 – 87 Helsingborg
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Huddinge vs Helsingborg matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Huddinge vs Helsingborg match?