Houston Rockets vs Sacramento Kings

Houston Rockets vs Sacramento KingsHouston RocketsSacramento Kings

🏀 2023-11-05 – NBA

 

Houston Rockets vs Sacramento Kings Förhandstitt

Matchen Houston Rockets vs Sacramento Kings som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2023-11-05. Hemmalaget kommer med 1 segrar på de 4 senaste matcherna som spelats, medan Sacramento Kings har ett 0.5 procentuellt facit i vinst på de 4 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Houston Rockets med 0 segrar på hemmaplan, medan Sacramento Kings har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Houston Rockets en genomsnittlig poängskillnad på -9 poäng, medan Sacramento Kings har en genomsnittlig poängskillnad på 3 poäng:

  • Houston Rockets: 107.8 poäng i snitt för, 116.8 poäng i snitt mot
  • Sacramento Kings: 119.3 poäng i snitt för, 116.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Houston Rockets och Sacramento Kings

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Houston Rockets och Sacramento Kings:

Datum Resultat
2023-02-09 Houston Rockets 128 – 130 Sacramento Kings
2023-02-07 Houston Rockets 120 – 140 Sacramento Kings
2023-01-14 Sacramento Kings 139 – 114 Houston Rockets
2023-01-12 Sacramento Kings 135 – 115 Houston Rockets

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Houston Rockets vs Sacramento Kings matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Houston Rockets vs Sacramento Kings Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Houston Rockets och Sacramento Kings och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Houston Rockets vs Sacramento Kings Prognoser

Vår prognos för matchen Houston Rockets vs Sacramento Kings som spelas i NBA den 2023-11-05 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Houston Rockets vs Sacramento Kings Prognoser

Vår prognos för matchen Houston Rockets vs Sacramento Kings som spelas i NBA den 2023-11-05 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Houston Rockets vs Sacramento Kings?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Houston Rockets vs Sacramento Kings, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Houston Rockets vs Sacramento Kings match?