Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder

Houston Rockets vs Oklahoma City ThunderHouston RocketsOklahoma City Thunder

🏀 2024-02-26 – NBA

 

Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Houston Rockets och Oklahoma City Thunder och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder Prognoser

Vår prognos för matchen Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA den 2024-02-26 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder Prognoser

Vår prognos för matchen Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA den 2024-02-26 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2024-02-26. Hemmalaget kommer med 25 segrar på de 56 senaste matcherna som spelats, medan Oklahoma City Thunder har ett 0.696 procentuellt facit i vinst på de 56 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Houston Rockets med 1 segrar på hemmaplan, medan Oklahoma City Thunder har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Houston Rockets en genomsnittlig poängskillnad på 0.3 poäng, medan Oklahoma City Thunder har en genomsnittlig poängskillnad på 8 poäng:

  • Houston Rockets: 113.2 poäng i snitt för, 112.9 poäng i snitt mot
  • Oklahoma City Thunder: 121.4 poäng i snitt för, 113.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Houston Rockets och Oklahoma City Thunder

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Houston Rockets och Oklahoma City Thunder:

Datum Resultat
2023-12-07 Houston Rockets 110 – 101 Oklahoma City Thunder
2023-07-11 Oklahoma City Thunder 92 – 105 Houston Rockets
2023-02-16 Oklahoma City Thunder 133 – 96 Houston Rockets
2023-02-05 Oklahoma City Thunder 153 – 121 Houston Rockets

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder match?