Houston Rockets vs Los Angeles Clippers

Houston Rockets vs Los Angeles ClippersHouston RocketsLos Angeles Clippers

🏀 2024-03-07 – NBA

 

Houston Rockets vs Los Angeles Clippers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Houston Rockets och Los Angeles Clippers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Houston Rockets vs Los Angeles Clippers Prognoser

Vår prognos för matchen Houston Rockets vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA den 2024-03-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Houston Rockets vs Los Angeles Clippers Prognoser

Vår prognos för matchen Houston Rockets vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA den 2024-03-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Houston Rockets vs Los Angeles Clippers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Houston Rockets vs Los Angeles Clippers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Houston Rockets vs Los Angeles Clippers Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Houston Rockets vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2024-03-07. Hemmalaget kommer med 26 segrar på de 60 senaste matcherna som spelats, medan Los Angeles Clippers har ett 0.65 procentuellt facit i vinst på de 60 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Houston Rockets med 0 segrar på hemmaplan, medan Los Angeles Clippers har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Houston Rockets en genomsnittlig poängskillnad på -0.2 poäng, medan Los Angeles Clippers har en genomsnittlig poängskillnad på 4.7 poäng:

  • Houston Rockets: 112.8 poäng i snitt för, 113 poäng i snitt mot
  • Los Angeles Clippers: 117.2 poäng i snitt för, 112.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Houston Rockets och Los Angeles Clippers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Houston Rockets och Los Angeles Clippers:

Datum Resultat
2023-11-18 Los Angeles Clippers 106 – 100 Houston Rockets
2023-01-15 Los Angeles Clippers 121 – 100 Houston Rockets
2022-11-15 Houston Rockets 106 – 122 Los Angeles Clippers
2022-11-03 Houston Rockets 101 – 109 Los Angeles Clippers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Houston Rockets vs Los Angeles Clippers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Houston Rockets vs Los Angeles Clippers match?