Houston Rockets vs Indiana Pacers

Houston Rockets vs Indiana PacersHouston RocketsIndiana Pacers

🏀 2023-10-11 – NBA

 

Houston Rockets vs Indiana Pacers Förhandstitt

Matchen Houston Rockets vs Indiana Pacers som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2023-10-11. Hemmalaget kommer med 4 segrar på de 4 senaste matcherna som spelats, medan Indiana Pacers har ett 0 procentuellt facit i vinst på de 1 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Houston Rockets med 0 segrar på hemmaplan, medan Indiana Pacers har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Houston Rockets en genomsnittlig poängskillnad på 10.7 poäng, medan Indiana Pacers har en genomsnittlig poängskillnad på -5 poäng:

  • Houston Rockets: 109.0 poäng i snitt för, 98.3 poäng i snitt mot
  • Indiana Pacers: 122 poäng i snitt för, 127 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Houston Rockets och Indiana Pacers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Houston Rockets och Indiana Pacers:

Datum Resultat
2023-03-10 Indiana Pacers 134 – 125 Houston Rockets
2022-11-19 Houston Rockets 91 – 99 Indiana Pacers
2022-10-15 Indiana Pacers 114 – 122 Houston Rockets
2022-03-19 Houston Rockets 118 – 121 Indiana Pacers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Houston Rockets vs Indiana Pacers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Houston Rockets vs Indiana Pacers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Houston Rockets och Indiana Pacers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Houston Rockets vs Indiana Pacers Prognoser

Vår prognos för matchen Houston Rockets vs Indiana Pacers som spelas i NBA den 2023-10-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Houston Rockets vs Indiana Pacers Prognoser

Vår prognos för matchen Houston Rockets vs Indiana Pacers som spelas i NBA den 2023-10-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Houston Rockets vs Indiana Pacers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Houston Rockets vs Indiana Pacers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Houston Rockets vs Indiana Pacers match?