Houston Rockets vs Golden State Warriors

Houston Rockets vs Golden State WarriorsHouston RocketsGolden State Warriors

🏀 2023-03-21 – NBA

 

Houston Rockets vs Golden State Warriors Förhandstitt

Matchen Houston Rockets vs Golden State Warriors som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2023-03-21. Hemmalaget kommer med 18 segrar på de 70 senaste matcherna som spelats, medan Golden State Warriors har ett 0.5 procentuellt facit i vinst på de 72 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Houston Rockets med 0 segrar på hemmaplan, medan Golden State Warriors har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Houston Rockets en genomsnittlig poängskillnad på -7.7 poäng, medan Golden State Warriors har en genomsnittlig poängskillnad på 0.2 poäng:

  • Houston Rockets: 110.4 poäng i snitt för, 118.1 poäng i snitt mot
  • Golden State Warriors: 118.3 poäng i snitt för, 118.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Houston Rockets och Golden State Warriors

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Houston Rockets och Golden State Warriors:

Datum Resultat
2023-02-25 Golden State Warriors 116 – 101 Houston Rockets
2022-12-04 Golden State Warriors 120 – 101 Houston Rockets
2022-11-21 Houston Rockets 120 – 127 Golden State Warriors
2022-02-01 Houston Rockets 108 – 122 Golden State Warriors

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Houston Rockets vs Golden State Warriors matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Houston Rockets vs Golden State Warriors Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Houston Rockets och Golden State Warriors och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Houston Rockets vs Golden State Warriors Prognoser

Vår prognos för matchen Houston Rockets vs Golden State Warriors som spelas i NBA den 2023-03-21 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Houston Rockets vs Golden State Warriors Prognoser

Vår prognos för matchen Houston Rockets vs Golden State Warriors som spelas i NBA den 2023-03-21 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Houston Rockets vs Golden State Warriors?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Houston Rockets vs Golden State Warriors, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Houston Rockets vs Golden State Warriors match?