Hogsbo vs Eskilstuna

Hogsbo vs EskilstunaHogsboEskilstuna

🏀 2024-01-06 – Superettan

 

Hogsbo vs Eskilstuna Förhandstitt

Matchen Hogsbo vs Eskilstuna som spelas i Superettan kommer att starta klockan 13:00 GMT tid den 2024-01-06. Hemmalaget kommer med 10 segrar på de 15 senaste matcherna som spelats, medan Eskilstuna har ett 0.167 procentuellt facit i vinst på de 12 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Hogsbo med 0 segrar på hemmaplan, medan Eskilstuna har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Hogsbo en genomsnittlig poängskillnad på 10.0 poäng, medan Eskilstuna har en genomsnittlig poängskillnad på -15.6 poäng:

  • Hogsbo: 90.3 poäng i snitt för, 80.3 poäng i snitt mot
  • Eskilstuna: 71.3 poäng i snitt för, 86.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Hogsbo och Eskilstuna

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Hogsbo och Eskilstuna:

Datum Resultat
2023-03-12 Hogsbo 77 – 92 Eskilstuna
2023-01-28 Eskilstuna 66 – 81 Hogsbo
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Hogsbo vs Eskilstuna matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Hogsbo vs Eskilstuna Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Hogsbo och Eskilstuna och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Hogsbo vs Eskilstuna Prognoser

Vår prognos för matchen Hogsbo vs Eskilstuna som spelas i Superettan den 2024-01-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Hogsbo vs Eskilstuna Prognoser

Vår prognos för matchen Hogsbo vs Eskilstuna som spelas i Superettan den 2024-01-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Hogsbo vs Eskilstuna?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Hogsbo vs Eskilstuna, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Hogsbo vs Eskilstuna match?