HJK vs Lahti

HJK vs LahtiHJKLahti

⚽ 2024-04-11 – Veikkausliiga

 

HJK vs Lahti Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

HJK vs Lahti Prognoser

Vår förutsägelse för HJK vs Lahti matchen som spelas i Veikkausliiga den 2024-04-11 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

HJK vs Lahti Prognoser

Vår förutsägelse för HJK vs Lahti matchen som spelas i Veikkausliiga den 2024-04-11 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på HJK vs Lahti?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen HJK vs Lahti rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

HJK vs Lahti Förhandstitt

Matchen mellan HJK och Lahti kommer att ske den 2024-04-11. Mötet i Veikkausliiga kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare O. Virta och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Lahti har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan HJK – Lahti, har HJK 1 segrar hemma, medan Lahti har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för HJK: n/a
  • för Lahti: n/a

Resultat Mellan HJK och Lahti

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan HJK och Lahti:

Datum Resultat
2023-07-08 HJK 0 – 1 Lahti
2023-06-07 Lahti 1 – 2 HJK
2022-05-17 HJK 3 – 2 Lahti
2022-05-12 Lahti 1 – 1 HJK

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan HJK – Lahti.

Vilka är dina kommentarer och tips för HJK vs Lahti?