Helsingborg vs KFUM Fryshuset

Helsingborg vs KFUM FryshusetHelsingborgKFUM Fryshuset

🏀 2024-02-18 – Superettan

 

Helsingborg vs KFUM Fryshuset Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Helsingborg och KFUM Fryshuset och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Helsingborg vs KFUM Fryshuset Prognoser

Vår prognos för matchen Helsingborg vs KFUM Fryshuset som spelas i Superettan den 2024-02-18 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Helsingborg vs KFUM Fryshuset Prognoser

Vår prognos för matchen Helsingborg vs KFUM Fryshuset som spelas i Superettan den 2024-02-18 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Helsingborg vs KFUM Fryshuset?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Helsingborg vs KFUM Fryshuset, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Helsingborg vs KFUM Fryshuset Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Helsingborg vs KFUM Fryshuset som spelas i Superettan kommer att starta klockan 14:30 GMT tid den 2024-02-18. Hemmalaget kommer med 13 segrar på de 22 senaste matcherna som spelats, medan KFUM Fryshuset har ett 0.565 procentuellt facit i vinst på de 23 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Helsingborg med 0 segrar på hemmaplan, medan KFUM Fryshuset har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Helsingborg en genomsnittlig poängskillnad på 7.4 poäng, medan KFUM Fryshuset har en genomsnittlig poängskillnad på 0.9 poäng:

  • Helsingborg: 87.4 poäng i snitt för, 80.0 poäng i snitt mot
  • KFUM Fryshuset: 86.8 poäng i snitt för, 85.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Helsingborg och KFUM Fryshuset

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Helsingborg och KFUM Fryshuset:

Datum Resultat
2023-10-01 KFUM Fryshuset 82 – 79 Helsingborg
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Helsingborg vs KFUM Fryshuset matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Helsingborg vs KFUM Fryshuset match?