Hellas Verona vs Monza

Hellas Verona vs MonzaHellas VeronaMonza

⚽ 2023-11-05 – Serie A

 

Hellas Verona vs Monza Förhandstitt

Matchen mellan Hellas Verona och Monza kommer att ske den 2023-11-05. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 11:30 GMT. Laget leds av tränare M. Baroni och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Monza har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Hellas Verona – Monza, har Hellas Verona 0 segrar hemma, medan Monza har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Hellas Verona: n/a
  • för Monza: n/a

Resultat Mellan Hellas Verona och Monza

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Hellas Verona och Monza:

Datum Resultat
2023-03-12 Hellas Verona 1 – 1 Monza
2022-11-06 Monza 2 – 0 Hellas Verona
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Hellas Verona – Monza.

Hellas Verona vs Monza Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Hellas Verona vs Monza Prognoser

Vår förutsägelse för Hellas Verona vs Monza matchen som spelas i Serie A den 2023-11-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Hellas Verona vs Monza Prognoser

Vår förutsägelse för Hellas Verona vs Monza matchen som spelas i Serie A den 2023-11-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Hellas Verona vs Monza?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Hellas Verona vs Monza rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Hellas Verona vs Monza?