HBW Balingen-Weilstetten vs MT Melsungen

HBW Balingen-Weilstetten vs MT MelsungenHBW Balingen-WeilstettenMT Melsungen

🤾 2024-03-07 – Bundesliga

 

HBW Balingen-Weilstetten vs MT Melsungen Bettingtips

Vi kan snabbt titta på H2H-resultaten för matchen HBW Balingen-Weilstetten vs MT Melsungen och beräkna sannolikheten för matchvinnaren för denna handbollsmatch.

HBW Balingen-Weilstetten vs MT Melsungen Prognoser

Formdata och H2H-statistik ligger till grund för vår prognos inför matchen HBW Balingen-Weilstetten - MT Melsungen, som spelas i Bundesliga den 2024-03-07. För att förhandsgranska våra 1X2 speltips, klicka på knappen Visa förutsägelse.

HBW Balingen-Weilstetten vs MT Melsungen Prognoser

Formdata och H2H-statistik ligger till grund för vår prognos inför matchen HBW Balingen-Weilstetten - MT Melsungen, som spelas i Bundesliga den 2024-03-07. För att förhandsgranska våra 1X2 speltips, klicka på knappen Visa förutsägelse.

Innan du satsar på matchvinnaren rekommenderar vi att du granskar mer detaljerad statistik. Det är bäst att kolla statistiken själv med data från HandballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Vilken bookmaker ska du använda för att spela på HBW Balingen-Weilstetten vs MT Melsungen?

Nedan finns några rekommenderade webbplatser som låter dig placera spel på matchvinnare på HBW Balingen-Weilstetten vs MT Melsungen, samt andra spelmarknader som över/under, udda/jämnt, vinnare i halvtid och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Dessa operatörer är rekommenderade baserat på branscherfarenhet och användarrecensioner. Dessa bookmakers erbjuder också bonusar för nya kunder, vilket är bra för spel på fotboll, handboll och andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

HBW Balingen-Weilstetten vs MT Melsungen Förhandstitt

Bundesliga matchen HBW Balingen-Weilstetten vs MT Melsungen inleds klockan 18:00 GMT den 2024-03-07. Lag HBW Balingen-Weilstetten har 4 vinster på de 20 senaste matcherna, medan bortalaget har vunnit 15 matcher på de 23 senaste matcherna.

HBW Balingen-Weilstetten har ett snitt på 30.9 poäng för per match, och 34.0 poäng i snitt mot. MT Melsungen å andra sidan kommer med ett poängsnitt på 30.9 poäng per match och 29.7 poäng i snitt mot.

  • HBW Balingen-Weilstetten: 20 spelade matcher med 4 segrar, 16 förluster, 3 oavgjorda matcher i nationella ligan
  • MT Melsungen: 23 spelade matcher med 15 segrar, 8 förluster, oavgjorda matcher i nationella ligan

Resultat Mellan HBW Balingen-Weilstetten och MT Melsungen

De 4 senaste handbollsmötena mellan HBW Balingen-Weilstetten och MT Melsungen i head to head har gett följande resultat:

Datum Resultat
2023-11-19 MT Melsungen 26 – 24 HBW Balingen-Weilstetten
2022-02-12 MT Melsungen 28 – 21 HBW Balingen-Weilstetten
2021-12-09 HBW Balingen-Weilstetten 25 – 34 MT Melsungen
n/a n/a

H2H-data för HBW Balingen-Weilstetten vs MT Melsungen presenteras bättre på HandballStats247, där diverse andra spel- och ligaresultat erbjuds.

Vilka är dina kommentarer och tips för HBW Balingen-Weilstetten vs MT Melsungen?