Haugesund vs Lillestrøm

Haugesund vs LillestrømHaugesundLillestrøm

⚽ 2024-04-07 – Eliteserien

 

Haugesund vs Lillestrøm Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Haugesund vs Lillestrøm Prognoser

Vår förutsägelse för Haugesund vs Lillestrøm matchen som spelas i Eliteserien den 2024-04-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Haugesund vs Lillestrøm Prognoser

Vår förutsägelse för Haugesund vs Lillestrøm matchen som spelas i Eliteserien den 2024-04-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Haugesund vs Lillestrøm?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Haugesund vs Lillestrøm rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Haugesund vs Lillestrøm Förhandstitt

Matchen mellan Haugesund och Lillestrøm kommer att ske den 2024-04-07. Mötet i Eliteserien kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare Ó. Þorvaldsson och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Lillestrøm har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Haugesund – Lillestrøm, har Haugesund 1 segrar hemma, medan Lillestrøm har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Haugesund: n/a
  • för Lillestrøm: n/a

Resultat Mellan Haugesund och Lillestrøm

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Haugesund och Lillestrøm:

Datum Resultat
2023-11-05 Lillestrøm 1 – 0 Haugesund
2023-07-23 Haugesund 1 – 0 Lillestrøm
2022-10-23 Haugesund 0 – 1 Lillestrøm
2022-04-24 Lillestrøm 1 – 0 Haugesund

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Haugesund – Lillestrøm.

Vilka är dina kommentarer och tips för Haugesund vs Lillestrøm?