Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-Weilstetten

Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-WeilstettenHannover-BurgdorfHBW Balingen-Weilstetten

🤾 2024-03-21 – Bundesliga

 

Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-Weilstetten Bettingtips

Vi kan snabbt titta på H2H-resultaten för matchen Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-Weilstetten och beräkna sannolikheten för matchvinnaren för denna handbollsmatch.

Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-Weilstetten Prognoser

Formdata och H2H-statistik ligger till grund för vår prognos inför matchen Hannover-Burgdorf - HBW Balingen-Weilstetten, som spelas i Bundesliga den 2024-03-21. För att förhandsgranska våra 1X2 speltips, klicka på knappen Visa förutsägelse.

Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-Weilstetten Prognoser

Formdata och H2H-statistik ligger till grund för vår prognos inför matchen Hannover-Burgdorf - HBW Balingen-Weilstetten, som spelas i Bundesliga den 2024-03-21. För att förhandsgranska våra 1X2 speltips, klicka på knappen Visa förutsägelse.

Innan du satsar på matchvinnaren rekommenderar vi att du granskar mer detaljerad statistik. Det är bäst att kolla statistiken själv med data från HandballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Vilken bookmaker ska du använda för att spela på Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-Weilstetten?

Nedan finns några rekommenderade webbplatser som låter dig placera spel på matchvinnare på Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-Weilstetten, samt andra spelmarknader som över/under, udda/jämnt, vinnare i halvtid och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Dessa operatörer är rekommenderade baserat på branscherfarenhet och användarrecensioner. Dessa bookmakers erbjuder också bonusar för nya kunder, vilket är bra för spel på fotboll, handboll och andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-Weilstetten Förhandstitt

Bundesliga matchen Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-Weilstetten inleds klockan 18:00 GMT den 2024-03-21. Lag Hannover-Burgdorf har 12 vinster på de 20 senaste matcherna, medan bortalaget har vunnit 4 matcher på de 21 senaste matcherna.

Hannover-Burgdorf har ett snitt på 35.8 poäng för per match, och 36.1 poäng i snitt mot. HBW Balingen-Weilstetten å andra sidan kommer med ett poängsnitt på 30.4 poäng per match och 33.5 poäng i snitt mot.

  • Hannover-Burgdorf: 20 spelade matcher med 12 segrar, 8 förluster, 4 oavgjorda matcher i nationella ligan
  • HBW Balingen-Weilstetten: 21 spelade matcher med 4 segrar, 17 förluster, oavgjorda matcher i nationella ligan

Resultat Mellan Hannover-Burgdorf och HBW Balingen-Weilstetten

De 4 senaste handbollsmötena mellan Hannover-Burgdorf och HBW Balingen-Weilstetten i head to head har gett följande resultat:

Datum Resultat
2023-12-10 HBW Balingen-Weilstetten 25 – 29 Hannover-Burgdorf
2022-05-12 Hannover-Burgdorf 31 – 27 HBW Balingen-Weilstetten
2021-10-09 HBW Balingen-Weilstetten 28 – 26 Hannover-Burgdorf
n/a n/a

H2H-data för Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-Weilstetten presenteras bättre på HandballStats247, där diverse andra spel- och ligaresultat erbjuds.

Vilka är dina kommentarer och tips för Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-Weilstetten?