Halmstad vs IFK Göteborg

Halmstad vs IFK GöteborgHalmstadIFK Göteborg

⚽ 2024-04-07 – Allsvenskan

 

Halmstad vs IFK Göteborg Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Halmstad vs IFK Göteborg Prognoser

Vår förutsägelse för Halmstad vs IFK Göteborg matchen som spelas i Allsvenskan den 2024-04-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Halmstad vs IFK Göteborg Prognoser

Vår förutsägelse för Halmstad vs IFK Göteborg matchen som spelas i Allsvenskan den 2024-04-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Halmstad vs IFK Göteborg?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Halmstad vs IFK Göteborg rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Halmstad vs IFK Göteborg Förhandstitt

Matchen mellan Halmstad och IFK Göteborg kommer att ske den 2024-04-07. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 12:00 GMT. Laget leds av tränare M. Haglund och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan IFK Göteborg har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Halmstad – IFK Göteborg, har Halmstad 0 segrar hemma, medan IFK Göteborg har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Halmstad: n/a
  • för IFK Göteborg: n/a

Resultat Mellan Halmstad och IFK Göteborg

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Halmstad och IFK Göteborg:

Datum Resultat
2023-07-23 IFK Göteborg 0 – 0 Halmstad
2023-07-02 Halmstad 0 – 0 IFK Göteborg
2021-09-12 IFK Göteborg 2 – 0 Halmstad
2021-05-02 Halmstad 1 – 1 IFK Göteborg

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Halmstad – IFK Göteborg.

Vilka är dina kommentarer och tips för Halmstad vs IFK Göteborg?