Häcken vs Bayer Leverkusen

Häcken vs Bayer LeverkusenHäckenBayer Leverkusen

⚽ 2023-11-30 – UEFA Europa League

 

Häcken vs Bayer Leverkusen Förhandstitt

Matchen mellan Häcken och Bayer Leverkusen kommer att ske den 2023-11-30. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare P. Høgmo och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Bayer Leverkusen har 5 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Häcken – Bayer Leverkusen, har Häcken 0 segrar hemma, medan Bayer Leverkusen har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Häcken: I. Sadiq(1.25 goals/match);
  • för Bayer Leverkusen: n/a

Resultat Mellan Häcken och Bayer Leverkusen

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Häcken och Bayer Leverkusen:

Datum Resultat
2023-09-21 Bayer Leverkusen 4 – 0 Häcken
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Häcken – Bayer Leverkusen.

Häcken vs Bayer Leverkusen Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Häcken vs Bayer Leverkusen Prognoser

Vår förutsägelse för Häcken vs Bayer Leverkusen matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-11-30 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Häcken vs Bayer Leverkusen Prognoser

Vår förutsägelse för Häcken vs Bayer Leverkusen matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-11-30 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Häcken vs Bayer Leverkusen?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Häcken vs Bayer Leverkusen rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Häcken vs Bayer Leverkusen?