Golden State Warriors vs Sacramento Kings

Golden State Warriors vs Sacramento KingsGolden State WarriorsSacramento Kings

🏀 2023-10-19 – NBA

 

Golden State Warriors vs Sacramento Kings Förhandstitt

Matchen Golden State Warriors vs Sacramento Kings som spelas i NBA kommer att starta klockan 03:00 GMT tid den 2023-10-19. Hemmalaget kommer med 3 segrar på de 3 senaste matcherna som spelats, medan Sacramento Kings har ett 0 procentuellt facit i vinst på de 3 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Golden State Warriors med 0 segrar på hemmaplan, medan Sacramento Kings har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Golden State Warriors en genomsnittlig poängskillnad på 9 poäng, medan Sacramento Kings har en genomsnittlig poängskillnad på -9 poäng:

  • Golden State Warriors: 125 poäng i snitt för, 116 poäng i snitt mot
  • Sacramento Kings: 105 poäng i snitt för, 114 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Golden State Warriors och Sacramento Kings

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Golden State Warriors och Sacramento Kings:

Datum Resultat
2023-10-16 Sacramento Kings 115 – 121 Golden State Warriors
2023-04-30 Sacramento Kings 100 – 120 Golden State Warriors
2023-04-29 Golden State Warriors 99 – 118 Sacramento Kings
2023-04-27 Sacramento Kings 116 – 123 Golden State Warriors

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Golden State Warriors vs Sacramento Kings matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Golden State Warriors vs Sacramento Kings Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Golden State Warriors och Sacramento Kings och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Golden State Warriors vs Sacramento Kings Prognoser

Vår prognos för matchen Golden State Warriors vs Sacramento Kings som spelas i NBA den 2023-10-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Golden State Warriors vs Sacramento Kings Prognoser

Vår prognos för matchen Golden State Warriors vs Sacramento Kings som spelas i NBA den 2023-10-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Golden State Warriors vs Sacramento Kings?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Golden State Warriors vs Sacramento Kings, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Golden State Warriors vs Sacramento Kings match?