Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder

Golden State Warriors vs Oklahoma City ThunderGolden State WarriorsOklahoma City Thunder

🏀 2023-11-19 – NBA

 

Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder Förhandstitt

Matchen Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:30 GMT tid den 2023-11-19. Hemmalaget kommer med 6 segrar på de 13 senaste matcherna som spelats, medan Oklahoma City Thunder har ett 0.667 procentuellt facit i vinst på de 12 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Golden State Warriors med 1 segrar på hemmaplan, medan Oklahoma City Thunder har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Golden State Warriors en genomsnittlig poängskillnad på 0.5 poäng, medan Oklahoma City Thunder har en genomsnittlig poängskillnad på 6.1 poäng:

  • Golden State Warriors: 112.6 poäng i snitt för, 112.1 poäng i snitt mot
  • Oklahoma City Thunder: 117.5 poäng i snitt för, 111.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Golden State Warriors och Oklahoma City Thunder

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Golden State Warriors och Oklahoma City Thunder:

Datum Resultat
2023-11-17 Golden State Warriors 109 – 128 Oklahoma City Thunder
2023-11-04 Oklahoma City Thunder 139 – 141 Golden State Warriors
2023-04-05 Golden State Warriors 136 – 125 Oklahoma City Thunder
2023-03-08 Oklahoma City Thunder 137 – 128 Golden State Warriors

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Golden State Warriors och Oklahoma City Thunder och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder Prognoser

Vår prognos för matchen Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA den 2023-11-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder Prognoser

Vår prognos för matchen Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA den 2023-11-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder match?