Golden State Warriors vs Minnesota Timberwolves

Golden State Warriors vs Minnesota TimberwolvesGolden State WarriorsMinnesota Timberwolves

🏀 2023-11-15 – NBA

 

Golden State Warriors vs Minnesota Timberwolves Förhandstitt

Matchen Golden State Warriors vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2023-11-15. Hemmalaget kommer med 6 segrar på de 11 senaste matcherna som spelats, medan Minnesota Timberwolves har ett 0.778 procentuellt facit i vinst på de 9 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Golden State Warriors med 1 segrar på hemmaplan, medan Minnesota Timberwolves har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Golden State Warriors en genomsnittlig poängskillnad på 2.6 poäng, medan Minnesota Timberwolves har en genomsnittlig poängskillnad på 9.7 poäng:

  • Golden State Warriors: 114 poäng i snitt för, 111.4 poäng i snitt mot
  • Minnesota Timberwolves: 112.8 poäng i snitt för, 103.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Golden State Warriors och Minnesota Timberwolves

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Golden State Warriors och Minnesota Timberwolves:

Datum Resultat
2023-11-13 Golden State Warriors 110 – 116 Minnesota Timberwolves
2023-03-27 Golden State Warriors 96 – 99 Minnesota Timberwolves
2023-02-27 Golden State Warriors 109 – 104 Minnesota Timberwolves
2023-02-02 Minnesota Timberwolves – Golden State Warriors

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Golden State Warriors vs Minnesota Timberwolves matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Golden State Warriors vs Minnesota Timberwolves Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Golden State Warriors och Minnesota Timberwolves och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Golden State Warriors vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Golden State Warriors vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2023-11-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Golden State Warriors vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Golden State Warriors vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2023-11-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Golden State Warriors vs Minnesota Timberwolves?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Golden State Warriors vs Minnesota Timberwolves, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Golden State Warriors vs Minnesota Timberwolves match?