Gnistan vs HJK

Gnistan vs HJKGnistanHJK

⚽ 2024-06-12 – Veikkausliiga

 

Gnistan vs HJK Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Gnistan vs HJK Prognoser

Vår förutsägelse för Gnistan vs HJK matchen som spelas i Veikkausliiga den 2024-06-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gnistan vs HJK Prognoser

Vår förutsägelse för Gnistan vs HJK matchen som spelas i Veikkausliiga den 2024-06-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Gnistan vs HJK?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Gnistan vs HJK rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Gnistan vs HJK Förhandstitt

Matchen mellan Gnistan och HJK kommer att ske den 2024-06-12. Mötet i Veikkausliiga kommer att starta klockan 16:00 GMT. Laget leds av tränare J. Leppälahti och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan HJK har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Gnistan – HJK, har Gnistan 0 segrar hemma, medan HJK har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Gnistan: n/a
  • för HJK: n/a

Resultat Mellan Gnistan och HJK

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Gnistan och HJK:

Datum Resultat
2024-05-22 HJK 1 – 0 Gnistan
2018-01-26 Gnistan 0 – 8 HJK
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Gnistan – HJK.

Vilka är dina kommentarer och tips för Gnistan vs HJK?