Girona vs Rayo Vallecano

Girona vs Rayo VallecanoGironaRayo Vallecano

⚽ 2024-02-26 – La Liga

 

Girona vs Rayo Vallecano Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Girona vs Rayo Vallecano Prognoser

Vår förutsägelse för Girona vs Rayo Vallecano matchen som spelas i La Liga den 2024-02-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Girona vs Rayo Vallecano Prognoser

Vår förutsägelse för Girona vs Rayo Vallecano matchen som spelas i La Liga den 2024-02-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Girona vs Rayo Vallecano?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Girona vs Rayo Vallecano rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Girona vs Rayo Vallecano Förhandstitt

Matchen mellan Girona och Rayo Vallecano kommer att ske den 2024-02-26. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare Míchel Sánchez och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Rayo Vallecano har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Girona – Rayo Vallecano, har Girona 1 segrar hemma, medan Rayo Vallecano har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Girona: n/a
  • för Rayo Vallecano: n/a

Resultat Mellan Girona och Rayo Vallecano

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Girona och Rayo Vallecano:

Datum Resultat
2024-01-17 Girona 3 – 1 Rayo Vallecano
2023-11-11 Rayo Vallecano 1 – 2 Girona
2023-03-18 Rayo Vallecano 2 – 2 Girona
2022-12-29 Girona 2 – 2 Rayo Vallecano

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Girona – Rayo Vallecano.

Vilka är dina kommentarer och tips för Girona vs Rayo Vallecano?