Getafe vs Sevilla

Getafe vs SevillaGetafeSevilla

⚽ 2024-03-30 – La Liga

 

Getafe vs Sevilla Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Getafe vs Sevilla Prognoser

Vår förutsägelse för Getafe vs Sevilla matchen som spelas i La Liga den 2024-03-30 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Getafe vs Sevilla Prognoser

Vår förutsägelse för Getafe vs Sevilla matchen som spelas i La Liga den 2024-03-30 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Getafe vs Sevilla?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Getafe vs Sevilla rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Getafe vs Sevilla Förhandstitt

Matchen mellan Getafe och Sevilla kommer att ske den 2024-03-30. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare José Bordalás och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Sevilla har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Getafe – Sevilla, har Getafe 1 segrar hemma, medan Sevilla har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Getafe: n/a
  • för Sevilla: n/a

Resultat Mellan Getafe och Sevilla

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Getafe och Sevilla:

Datum Resultat
2024-01-16 Getafe 1 – 3 Sevilla
2023-12-16 Sevilla 0 – 3 Getafe
2023-03-19 Getafe 2 – 0 Sevilla
2023-01-08 Sevilla 2 – 1 Getafe

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Getafe – Sevilla.

Vilka är dina kommentarer och tips för Getafe vs Sevilla?