GAIS vs Mjällby

GAIS vs MjällbyGAISMjällby

⚽ 2024-04-21 – Allsvenskan

 

GAIS vs Mjällby Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

GAIS vs Mjällby Prognoser

Vår förutsägelse för GAIS vs Mjällby matchen som spelas i Allsvenskan den 2024-04-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

GAIS vs Mjällby Prognoser

Vår förutsägelse för GAIS vs Mjällby matchen som spelas i Allsvenskan den 2024-04-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på GAIS vs Mjällby?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen GAIS vs Mjällby rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

GAIS vs Mjällby Förhandstitt

Matchen mellan GAIS och Mjällby kommer att ske den 2024-04-21. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 12:00 GMT. Laget leds av tränare F. Holmberg och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Mjällby har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan GAIS – Mjällby, har GAIS 1 segrar hemma, medan Mjällby har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för GAIS: n/a
  • för Mjällby: n/a

Resultat Mellan GAIS och Mjällby

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan GAIS och Mjällby:

Datum Resultat
2019-08-11 GAIS 1 – 2 Mjällby
2019-05-26 Mjällby 2 – 0 GAIS
2015-08-03 Mjällby 1 – 0 GAIS
2015-05-31 GAIS 4 – 1 Mjällby

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan GAIS – Mjällby.

Vilka är dina kommentarer och tips för GAIS vs Mjällby?