Fulham vs Brighton & Hove Albion

Fulham vs Brighton & Hove AlbionFulhamBrighton & Hove Albion

⚽ 2024-03-02 – Premier League

 

Fulham vs Brighton & Hove Albion Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Fulham vs Brighton & Hove Albion Prognoser

Vår förutsägelse för Fulham vs Brighton & Hove Albion matchen som spelas i Premier League den 2024-03-02 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Fulham vs Brighton & Hove Albion Prognoser

Vår förutsägelse för Fulham vs Brighton & Hove Albion matchen som spelas i Premier League den 2024-03-02 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Fulham vs Brighton & Hove Albion?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Fulham vs Brighton & Hove Albion rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Fulham vs Brighton & Hove Albion Förhandstitt

Matchen mellan Fulham och Brighton & Hove Albion kommer att ske den 2024-03-02. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare Marco Silva och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Brighton & Hove Albion har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Fulham – Brighton & Hove Albion, har Fulham 1 segrar hemma, medan Brighton & Hove Albion har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Fulham: n/a
  • för Brighton & Hove Albion: n/a

Resultat Mellan Fulham och Brighton & Hove Albion

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Fulham och Brighton & Hove Albion:

Datum Resultat
2023-10-29 Brighton & Hove Albion 1 – 1 Fulham
2023-02-18 Brighton & Hove Albion 0 – 1 Fulham
2022-08-30 Fulham 2 – 1 Brighton & Hove Albion
2021-01-27 Brighton & Hove Albion 0 – 0 Fulham

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Fulham – Brighton & Hove Albion.

Vilka är dina kommentarer och tips för Fulham vs Brighton & Hove Albion?