Frosinone vs Lazio

Frosinone vs LazioFrosinoneLazio

⚽ 2024-03-16 – Serie A

 

Frosinone vs Lazio Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Frosinone vs Lazio Prognoser

Vår förutsägelse för Frosinone vs Lazio matchen som spelas i Serie A den 2024-03-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Frosinone vs Lazio Prognoser

Vår förutsägelse för Frosinone vs Lazio matchen som spelas i Serie A den 2024-03-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Frosinone vs Lazio?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Frosinone vs Lazio rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Frosinone vs Lazio Förhandstitt

Matchen mellan Frosinone och Lazio kommer att ske den 2024-03-16. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 19:45 GMT. Laget leds av tränare E. Di Francesco och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Lazio har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Frosinone – Lazio, har Frosinone 0 segrar hemma, medan Lazio har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Frosinone: n/a
  • för Lazio: n/a

Resultat Mellan Frosinone och Lazio

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Frosinone och Lazio:

Datum Resultat
2023-12-29 Lazio 3 – 1 Frosinone
2019-02-04 Frosinone 0 – 1 Lazio
2018-09-02 Lazio 1 – 0 Frosinone
2016-02-21 Frosinone 0 – 0 Lazio

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Frosinone – Lazio.

Vilka är dina kommentarer och tips för Frosinone vs Lazio?