Freiburg vs Lens

Freiburg vs LensFreiburgLens

⚽ 2024-02-22 – UEFA Europa League

 

Freiburg vs Lens Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Freiburg vs Lens Prognoser

Vår förutsägelse för Freiburg vs Lens matchen som spelas i UEFA Europa League den 2024-02-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Freiburg vs Lens Prognoser

Vår förutsägelse för Freiburg vs Lens matchen som spelas i UEFA Europa League den 2024-02-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Freiburg vs Lens?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Freiburg vs Lens rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Freiburg vs Lens Förhandstitt

Matchen mellan Freiburg och Lens kommer att ske den 2024-02-22. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 17:45 GMT. Laget leds av tränare C. Streich och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Lens har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Freiburg – Lens, har Freiburg 0 segrar hemma, medan Lens har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Freiburg: n/a
  • för Lens: n/a

Resultat Mellan Freiburg och Lens

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Freiburg och Lens:

Datum Resultat
2024-02-15 Lens 0 – 0 Freiburg
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Freiburg – Lens.

Vilka är dina kommentarer och tips för Freiburg vs Lens?