Freiburg vs Koln

Freiburg vs KolnFreiburgKoln

⚽ 2023-12-17 – Bundesliga

 

Freiburg vs Koln Förhandstitt

Matchen mellan Freiburg och Koln kommer att ske den 2023-12-17. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 14:30 GMT. Laget leds av tränare C. Streich och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Koln har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Freiburg – Koln, har Freiburg 1 segrar hemma, medan Koln har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Freiburg: n/a
  • för Koln: n/a

Resultat Mellan Freiburg och Koln

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Freiburg och Koln:

Datum Resultat
2023-04-29 Koln 0 – 1 Freiburg
2022-11-06 Freiburg 2 – 0 Koln
2022-02-05 Koln 1 – 0 Freiburg
2021-09-11 Freiburg 1 – 1 Koln

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Freiburg – Koln.

Freiburg vs Koln Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Freiburg vs Koln Prognoser

Vår förutsägelse för Freiburg vs Koln matchen som spelas i Bundesliga den 2023-12-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Freiburg vs Koln Prognoser

Vår förutsägelse för Freiburg vs Koln matchen som spelas i Bundesliga den 2023-12-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Freiburg vs Koln?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Freiburg vs Koln rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Freiburg vs Koln?