Fenerbahce vs Crvena zvezda

Fenerbahce vs Crvena zvezdaFenerbahceCrvena zvezda

🏀 2024-01-02 – Euroleague

 

Fenerbahce vs Crvena zvezda Förhandstitt

Matchen Fenerbahce vs Crvena zvezda som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 17:45 GMT tid den 2024-01-02. Hemmalaget kommer med 21 segrar på de 28 senaste matcherna som spelats, medan Crvena zvezda har ett procentuellt facit i vinst på de senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Fenerbahce med 0 segrar på hemmaplan, medan Crvena zvezda har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Fenerbahce en genomsnittlig poängskillnad på 11.2 poäng, medan Crvena zvezda har en genomsnittlig poängskillnad på poäng:

  • Fenerbahce: 87.1 poäng i snitt för, 75.9 poäng i snitt mot
  • Crvena zvezda: poäng i snitt för, poäng i snitt mot

Resultat Mellan Fenerbahce och Crvena zvezda

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Fenerbahce och Crvena zvezda:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Fenerbahce vs Crvena zvezda matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Fenerbahce vs Crvena zvezda Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Fenerbahce och Crvena zvezda och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Fenerbahce vs Crvena zvezda Prognoser

Vår prognos för matchen Fenerbahce vs Crvena zvezda som spelas i Euroleague den 2024-01-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Fenerbahce vs Crvena zvezda Prognoser

Vår prognos för matchen Fenerbahce vs Crvena zvezda som spelas i Euroleague den 2024-01-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Fenerbahce vs Crvena zvezda?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Fenerbahce vs Crvena zvezda, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Fenerbahce vs Crvena zvezda match?