Everton vs Newcastle United

Everton vs Newcastle UnitedEvertonNewcastle United

⚽ 2023-12-07 – Premier League

 

Everton vs Newcastle United Förhandstitt

Matchen mellan Everton och Newcastle United kommer att ske den 2023-12-07. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 19:30 GMT. Laget leds av tränare S. Dyche och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Newcastle United har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Everton – Newcastle United, har Everton 1 segrar hemma, medan Newcastle United har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Everton: n/a
  • för Newcastle United: n/a

Resultat Mellan Everton och Newcastle United

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Everton och Newcastle United:

Datum Resultat
2023-04-27 Everton 1 – 4 Newcastle United
2022-10-19 Newcastle United 1 – 0 Everton
2022-03-17 Everton 1 – 0 Newcastle United
2022-02-08 Newcastle United 3 – 1 Everton

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Everton – Newcastle United.

Everton vs Newcastle United Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Everton vs Newcastle United Prognoser

Vår förutsägelse för Everton vs Newcastle United matchen som spelas i Premier League den 2023-12-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Everton vs Newcastle United Prognoser

Vår förutsägelse för Everton vs Newcastle United matchen som spelas i Premier League den 2023-12-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Everton vs Newcastle United?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Everton vs Newcastle United rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Everton vs Newcastle United?