Everton vs Crystal Palace

Everton vs Crystal PalaceEvertonCrystal Palace

⚽ 2024-02-19 – Premier League

 

Everton vs Crystal Palace Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Everton vs Crystal Palace Prognoser

Vår förutsägelse för Everton vs Crystal Palace matchen som spelas i Premier League den 2024-02-19 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Everton vs Crystal Palace Prognoser

Vår förutsägelse för Everton vs Crystal Palace matchen som spelas i Premier League den 2024-02-19 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Everton vs Crystal Palace?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Everton vs Crystal Palace rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Everton vs Crystal Palace Förhandstitt

Matchen mellan Everton och Crystal Palace kommer att ske den 2024-02-19. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare S. Dyche och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Crystal Palace har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Everton – Crystal Palace, har Everton 1 segrar hemma, medan Crystal Palace har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Everton: n/a
  • för Crystal Palace: n/a

Resultat Mellan Everton och Crystal Palace

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Everton och Crystal Palace:

Datum Resultat
2024-01-17 Everton 1 – 0 Crystal Palace
2024-01-04 Crystal Palace 0 – 0 Everton
2023-11-11 Crystal Palace 2 – 3 Everton
2023-04-22 Crystal Palace 0 – 0 Everton

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Everton – Crystal Palace.

Vilka är dina kommentarer och tips för Everton vs Crystal Palace?