Eskilstuna vs Hogsbo

Eskilstuna vs HogsboEskilstunaHogsbo

🏀 2024-03-09 – Superettan

 

Eskilstuna vs Hogsbo Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Eskilstuna och Hogsbo och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Eskilstuna vs Hogsbo Prognoser

Vår prognos för matchen Eskilstuna vs Hogsbo som spelas i Superettan den 2024-03-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Eskilstuna vs Hogsbo Prognoser

Vår prognos för matchen Eskilstuna vs Hogsbo som spelas i Superettan den 2024-03-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Eskilstuna vs Hogsbo?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Eskilstuna vs Hogsbo, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Eskilstuna vs Hogsbo Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Eskilstuna vs Hogsbo som spelas i Superettan kommer att starta klockan 14:00 GMT tid den 2024-03-09. Hemmalaget kommer med 7 segrar på de 23 senaste matcherna som spelats, medan Hogsbo har ett 0.792 procentuellt facit i vinst på de 24 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Eskilstuna med 0 segrar på hemmaplan, medan Hogsbo har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Eskilstuna en genomsnittlig poängskillnad på -10.2 poäng, medan Hogsbo har en genomsnittlig poängskillnad på 14.2 poäng:

  • Eskilstuna: 75.2 poäng i snitt för, 85.4 poäng i snitt mot
  • Hogsbo: 92.8 poäng i snitt för, 78.6 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Eskilstuna och Hogsbo

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Eskilstuna och Hogsbo:

Datum Resultat
2024-01-06 Hogsbo 102 – 76 Eskilstuna
2023-03-12 Hogsbo 77 – 92 Eskilstuna
2023-01-28 Eskilstuna 66 – 81 Hogsbo
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Eskilstuna vs Hogsbo matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Eskilstuna vs Hogsbo match?