Eskilstuna vs Djurgarden

Eskilstuna vs DjurgardenEskilstunaDjurgarden

🏀 2024-04-07 – Superettan

 

Eskilstuna vs Djurgarden Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Eskilstuna och Djurgarden och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Eskilstuna vs Djurgarden Prognoser

Vår prognos för matchen Eskilstuna vs Djurgarden som spelas i Superettan den 2024-04-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Eskilstuna vs Djurgarden Prognoser

Vår prognos för matchen Eskilstuna vs Djurgarden som spelas i Superettan den 2024-04-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Eskilstuna vs Djurgarden?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Eskilstuna vs Djurgarden, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Eskilstuna vs Djurgarden Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Eskilstuna vs Djurgarden som spelas i Superettan kommer att starta klockan 13:00 GMT tid den 2024-04-07. Hemmalaget kommer med 9 segrar på de 29 senaste matcherna som spelats, medan Djurgarden har ett 0.517 procentuellt facit i vinst på de 29 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Eskilstuna med 0 segrar på hemmaplan, medan Djurgarden har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Eskilstuna en genomsnittlig poängskillnad på -8.0 poäng, medan Djurgarden har en genomsnittlig poängskillnad på 0.5 poäng:

  • Eskilstuna: 76.9 poäng i snitt för, 84.9 poäng i snitt mot
  • Djurgarden: 85.6 poäng i snitt för, 85.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Eskilstuna och Djurgarden

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Eskilstuna och Djurgarden:

Datum Resultat
2024-03-20 Djurgarden 89 – 87 Eskilstuna
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Eskilstuna vs Djurgarden matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Eskilstuna vs Djurgarden match?