Elfsborg vs AIK

Elfsborg vs AIKElfsborgAIK

⚽ 2024-05-15 – Allsvenskan

 

Elfsborg vs AIK Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Elfsborg vs AIK Prognoser

Vår förutsägelse för Elfsborg vs AIK matchen som spelas i Allsvenskan den 2024-05-15 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Elfsborg vs AIK Prognoser

Vår förutsägelse för Elfsborg vs AIK matchen som spelas i Allsvenskan den 2024-05-15 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Elfsborg vs AIK?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Elfsborg vs AIK rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Elfsborg vs AIK Förhandstitt

Matchen mellan Elfsborg och AIK kommer att ske den 2024-05-15. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 17:00 GMT. Laget leds av tränare J. Thelin och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan AIK har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Elfsborg – AIK, har Elfsborg 1 segrar hemma, medan AIK har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Elfsborg: n/a
  • för AIK: n/a

Resultat Mellan Elfsborg och AIK

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Elfsborg och AIK:

Datum Resultat
2023-10-23 Elfsborg 3 – 0 AIK
2023-06-11 AIK 1 – 2 Elfsborg
2022-11-06 AIK 0 – 1 Elfsborg
2022-07-10 Elfsborg 2 – 2 AIK

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Elfsborg – AIK.

Vilka är dina kommentarer och tips för Elfsborg vs AIK?