Eisenach vs Hannover-Burgdorf

Eisenach vs Hannover-BurgdorfEisenachHannover-Burgdorf

🤾 2024-03-07 – Bundesliga

 

Eisenach vs Hannover-Burgdorf Bettingtips

Vi kan snabbt titta på H2H-resultaten för matchen Eisenach vs Hannover-Burgdorf och beräkna sannolikheten för matchvinnaren för denna handbollsmatch.

Eisenach vs Hannover-Burgdorf Prognoser

Formdata och H2H-statistik ligger till grund för vår prognos inför matchen Eisenach - Hannover-Burgdorf, som spelas i Bundesliga den 2024-03-07. För att förhandsgranska våra 1X2 speltips, klicka på knappen Visa förutsägelse.

Eisenach vs Hannover-Burgdorf Prognoser

Formdata och H2H-statistik ligger till grund för vår prognos inför matchen Eisenach - Hannover-Burgdorf, som spelas i Bundesliga den 2024-03-07. För att förhandsgranska våra 1X2 speltips, klicka på knappen Visa förutsägelse.

Innan du satsar på matchvinnaren rekommenderar vi att du granskar mer detaljerad statistik. Det är bäst att kolla statistiken själv med data från HandballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Vilken bookmaker ska du använda för att spela på Eisenach vs Hannover-Burgdorf?

Nedan finns några rekommenderade webbplatser som låter dig placera spel på matchvinnare på Eisenach vs Hannover-Burgdorf, samt andra spelmarknader som över/under, udda/jämnt, vinnare i halvtid och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Dessa operatörer är rekommenderade baserat på branscherfarenhet och användarrecensioner. Dessa bookmakers erbjuder också bonusar för nya kunder, vilket är bra för spel på fotboll, handboll och andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Eisenach vs Hannover-Burgdorf Förhandstitt

Bundesliga matchen Eisenach vs Hannover-Burgdorf inleds klockan 18:00 GMT den 2024-03-07. Lag Eisenach har 6 vinster på de 23 senaste matcherna, medan bortalaget har vunnit 12 matcher på de 20 senaste matcherna.

Eisenach har ett snitt på 28.6 poäng för per match, och 31.3 poäng i snitt mot. Hannover-Burgdorf å andra sidan kommer med ett poängsnitt på 34.3 poäng per match och 34.5 poäng i snitt mot.

  • Eisenach: 23 spelade matcher med 6 segrar, 17 förluster, 1 oavgjorda matcher i nationella ligan
  • Hannover-Burgdorf: 20 spelade matcher med 12 segrar, 8 förluster, oavgjorda matcher i nationella ligan

Resultat Mellan Eisenach och Hannover-Burgdorf

De 4 senaste handbollsmötena mellan Eisenach och Hannover-Burgdorf i head to head har gett följande resultat:

Datum Resultat
2023-08-31 Hannover-Burgdorf 31 – 30 Eisenach
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

H2H-data för Eisenach vs Hannover-Burgdorf presenteras bättre på HandballStats247, där diverse andra spel- och ligaresultat erbjuds.

Vilka är dina kommentarer och tips för Eisenach vs Hannover-Burgdorf?