Eintracht Frankfurt vs Borussia M’gladbach

Eintracht Frankfurt vs Borussia M’gladbachEintracht FrankfurtBorussia M'gladbach

⚽ 2023-12-20 – Bundesliga

 

Eintracht Frankfurt vs Borussia M’gladbach Förhandstitt

Matchen mellan Eintracht Frankfurt och Borussia M’gladbach kommer att ske den 2023-12-20. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 19:30 GMT. Laget leds av tränare D. Toppmöller och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Borussia M’gladbach har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Eintracht Frankfurt – Borussia M’gladbach, har Eintracht Frankfurt 0 segrar hemma, medan Borussia M’gladbach har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Eintracht Frankfurt: n/a
  • för Borussia M’gladbach: n/a

Resultat Mellan Eintracht Frankfurt och Borussia M’gladbach

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Eintracht Frankfurt och Borussia M’gladbach:

Datum Resultat
2023-04-15 Eintracht Frankfurt 1 – 1 Borussia M’gladbach
2022-10-22 Borussia M’gladbach 1 – 3 Eintracht Frankfurt
2022-05-08 Eintracht Frankfurt 1 – 1 Borussia M’gladbach
2021-12-15 Borussia M’gladbach 2 – 3 Eintracht Frankfurt

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Eintracht Frankfurt – Borussia M’gladbach.

Eintracht Frankfurt vs Borussia M’gladbach Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Eintracht Frankfurt vs Borussia M'gladbach Prognoser

Vår förutsägelse för Eintracht Frankfurt vs Borussia M'gladbach matchen som spelas i Bundesliga den 2023-12-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Eintracht Frankfurt vs Borussia M'gladbach Prognoser

Vår förutsägelse för Eintracht Frankfurt vs Borussia M'gladbach matchen som spelas i Bundesliga den 2023-12-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Eintracht Frankfurt vs Borussia M’gladbach?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Eintracht Frankfurt vs Borussia M’gladbach rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Eintracht Frankfurt vs Borussia M’gladbach?