Detroit Pistons vs Washington Wizards

Detroit Pistons vs Washington WizardsDetroit PistonsWashington Wizards

🏀 2023-11-28 – NBA

 

Detroit Pistons vs Washington Wizards Förhandstitt

Matchen Detroit Pistons vs Washington Wizards som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2023-11-28. Hemmalaget kommer med 2 segrar på de 16 senaste matcherna som spelats, medan Washington Wizards har ett 0.125 procentuellt facit i vinst på de 16 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Detroit Pistons med 0 segrar på hemmaplan, medan Washington Wizards har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Detroit Pistons en genomsnittlig poängskillnad på -7.4 poäng, medan Washington Wizards har en genomsnittlig poängskillnad på -9.6 poäng:

  • Detroit Pistons: 109.8 poäng i snitt för, 117.2 poäng i snitt mot
  • Washington Wizards: 115.5 poäng i snitt för, 125.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Detroit Pistons och Washington Wizards

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Detroit Pistons och Washington Wizards:

Datum Resultat
2023-03-14 Washington Wizards 117 – 97 Detroit Pistons
2023-03-08 Detroit Pistons 117 – 119 Washington Wizards
2022-10-26 Washington Wizards 120 – 99 Detroit Pistons
2022-07-09 Washington Wizards 99 – 105 Detroit Pistons

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Detroit Pistons vs Washington Wizards matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Detroit Pistons vs Washington Wizards Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Detroit Pistons och Washington Wizards och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Detroit Pistons vs Washington Wizards Prognoser

Vår prognos för matchen Detroit Pistons vs Washington Wizards som spelas i NBA den 2023-11-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Detroit Pistons vs Washington Wizards Prognoser

Vår prognos för matchen Detroit Pistons vs Washington Wizards som spelas i NBA den 2023-11-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Detroit Pistons vs Washington Wizards?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Detroit Pistons vs Washington Wizards, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Detroit Pistons vs Washington Wizards match?