Detroit Pistons vs Dallas Mavericks

Detroit Pistons vs Dallas MavericksDetroit PistonsDallas Mavericks

🏀 2024-03-10 – NBA

 

Detroit Pistons vs Dallas Mavericks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Detroit Pistons och Dallas Mavericks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Detroit Pistons vs Dallas Mavericks Prognoser

Vår prognos för matchen Detroit Pistons vs Dallas Mavericks som spelas i NBA den 2024-03-10 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Detroit Pistons vs Dallas Mavericks Prognoser

Vår prognos för matchen Detroit Pistons vs Dallas Mavericks som spelas i NBA den 2024-03-10 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Detroit Pistons vs Dallas Mavericks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Detroit Pistons vs Dallas Mavericks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Detroit Pistons vs Dallas Mavericks Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Detroit Pistons vs Dallas Mavericks som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2024-03-10. Hemmalaget kommer med 10 segrar på de 62 senaste matcherna som spelats, medan Dallas Mavericks har ett 0.556 procentuellt facit i vinst på de 63 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Detroit Pistons med 0 segrar på hemmaplan, medan Dallas Mavericks har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Detroit Pistons en genomsnittlig poängskillnad på -8.6 poäng, medan Dallas Mavericks har en genomsnittlig poängskillnad på 0.6 poäng:

  • Detroit Pistons: 112.2 poäng i snitt för, 120.8 poäng i snitt mot
  • Dallas Mavericks: 118.7 poäng i snitt för, 118.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Detroit Pistons och Dallas Mavericks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Detroit Pistons och Dallas Mavericks:

Datum Resultat
2023-10-21 Dallas Mavericks 114 – 104 Detroit Pistons
2023-01-31 Dallas Mavericks 111 – 105 Detroit Pistons
2022-12-02 Detroit Pistons – Dallas Mavericks
2022-04-07 Detroit Pistons 113 – 131 Dallas Mavericks

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Detroit Pistons vs Dallas Mavericks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Detroit Pistons vs Dallas Mavericks match?