Dallas Mavericks vs Detroit Pistons

Dallas Mavericks vs Detroit PistonsDallas MavericksDetroit Pistons

🏀 2024-04-13 – NBA

 

Dallas Mavericks vs Detroit Pistons Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Dallas Mavericks och Detroit Pistons och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Dallas Mavericks vs Detroit Pistons Prognoser

Vår prognos för matchen Dallas Mavericks vs Detroit Pistons som spelas i NBA den 2024-04-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Dallas Mavericks vs Detroit Pistons Prognoser

Vår prognos för matchen Dallas Mavericks vs Detroit Pistons som spelas i NBA den 2024-04-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Dallas Mavericks vs Detroit Pistons?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Dallas Mavericks vs Detroit Pistons, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Dallas Mavericks vs Detroit Pistons Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Dallas Mavericks vs Detroit Pistons som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:30 GMT tid den 2024-04-13. Hemmalaget kommer med 50 segrar på de 80 senaste matcherna som spelats, medan Detroit Pistons har ett 0.165 procentuellt facit i vinst på de 79 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Dallas Mavericks med 2 segrar på hemmaplan, medan Detroit Pistons har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Dallas Mavericks en genomsnittlig poängskillnad på 3.1 poäng, medan Detroit Pistons har en genomsnittlig poängskillnad på -9 poäng:

  • Dallas Mavericks: 118.6 poäng i snitt för, 115.5 poäng i snitt mot
  • Detroit Pistons: 110.2 poäng i snitt för, 119.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Dallas Mavericks och Detroit Pistons

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Dallas Mavericks och Detroit Pistons:

Datum Resultat
2024-03-10 Detroit Pistons 124 – 142 Dallas Mavericks
2023-10-21 Dallas Mavericks 114 – 104 Detroit Pistons
2023-01-31 Dallas Mavericks 111 – 105 Detroit Pistons
2022-12-02 Detroit Pistons – Dallas Mavericks

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Dallas Mavericks vs Detroit Pistons matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Dallas Mavericks vs Detroit Pistons match?