Crystal Palace vs AFC Bournemouth

Crystal Palace vs AFC BournemouthCrystal PalaceAFC Bournemouth

⚽ 2023-12-06 – Premier League

 

Crystal Palace vs AFC Bournemouth Förhandstitt

Matchen mellan Crystal Palace och AFC Bournemouth kommer att ske den 2023-12-06. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 19:30 GMT. Laget leds av tränare R. Hodgson och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan AFC Bournemouth har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Crystal Palace – AFC Bournemouth, har Crystal Palace 1 segrar hemma, medan AFC Bournemouth har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Crystal Palace: n/a
  • för AFC Bournemouth: n/a

Resultat Mellan Crystal Palace och AFC Bournemouth

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Crystal Palace och AFC Bournemouth:

Datum Resultat
2023-05-13 Crystal Palace 2 – 0 AFC Bournemouth
2022-12-31 AFC Bournemouth 0 – 2 Crystal Palace
2020-09-15 AFC Bournemouth 0 – 0 Crystal Palace
2020-06-20 AFC Bournemouth 0 – 2 Crystal Palace

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Crystal Palace – AFC Bournemouth.

Crystal Palace vs AFC Bournemouth Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Crystal Palace vs AFC Bournemouth Prognoser

Vår förutsägelse för Crystal Palace vs AFC Bournemouth matchen som spelas i Premier League den 2023-12-06 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Crystal Palace vs AFC Bournemouth Prognoser

Vår förutsägelse för Crystal Palace vs AFC Bournemouth matchen som spelas i Premier League den 2023-12-06 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Crystal Palace vs AFC Bournemouth?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Crystal Palace vs AFC Bournemouth rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Crystal Palace vs AFC Bournemouth?